Ny kursstart, 23 Augusti

Efter viss osäkerhet om vad vi mäktar med i höst har vi bestämt att köra åtminstone en grundkurs. Vi ligger dessvärre väldigt långt bakom i att svara på era mejl och förfrågningar. Vi ber om ursäkt för detta och kommer svara på alla under dagen och morgondagen.

Påbyggnadskurs start 3 maj

På allmän begäran kommer vi starta en Påbyggnadskurs för kursare som tidigare gått vår eller några av våra kollegors grundkurs.

Kursen kommer att starta den 3 maj och gå över tre måndagar. Kursen kommer att bygga vidare på och repetera delar av grundkursen.

Välkomna att höra av er för anmälan eller mer info.

Kurs våren 2021

Tagit en stund för oss att komma till ett beslut men nu har vi bestämt att vi kommer sätta igång med minst en grundkurs under våren 2021. Grundkursen kommer att starta måndagen den 15 mars och gå över 6 veckor med ett uppehåll för annandag påsk.

Vår kursverksamhet har minskat kraftigt de senaste åren på grund av andra åtaganden, att vi har blivit fler 2-benta i flocken och att Lina som är en stöttepelare i verksamheten inte längre har samma möjlighet att hjälpa till efter sviterna från hennes olycka.

Det har legat nära ett beslut att stänga verksamheten helt men vi har helt enkelt för många förfrågningar för att det ska kännas ok att sluta. Däremot kommer vi ändra något i upplägget av våra kurser för att få ihop det. Våra Grundkurser kommer från 2021 vara på sex tillfällen och troligtvis i något mindre grupper än tidigare.

Välkomna att anmäla er på info@berraskurser.se

Vi är tillbaka! Ny kurs i Augusti

Inga kurser våren 2020

Höstens kurser och ny flockmedlem

10-års jubileum

God Jul & Gott nytt år

Höstens kurser

Ikväll började vi en ny grundkurs med härlig grupp!
Därmed inledde vår lilla hundägarskola sitt tionde år. Augusti 2009 höll vi vår första grundkurs och nästa år blir det 10-års jubileum. Nästa grundkurs startar preliminärt den 15 oktober.

Sommaruppehåll, ny kurs i Augusti

Vi har haft en intensiv vår med väldigt fina kurser. Vår sista kursavslutning inför vårt lilla sommaruppehåll hade vi två veckor sedan.
En riktigt bra kurs med fina framsteg och motiverade förare.

Under Juli vilar vi upp oss och sätter igång med en ny Grundkurs den 20 augusti, vi har redan många anmälda så vänta inte för länge.

Glad sommar!

majkurs

IMG_2800