Vi är tillbaka! Ny kurs i Augusti

Efter ett uppehåll på nästan ett år har vi bestämt oss för att starta en ny grundkurs. Det har varit väldigt trist att inte kunna bemöta alla förfrågningar vi har fått under våren och vintern men vi har helt enkelt inte haft möjlighet att hålla kurs med allt som har hänt hos oss det senaste året.

Den nya grundkursen kommer att starta tisdagen den 18 Augusti.

Med tanke på rådande situation kan vi bli tvungna att begränsa antalet deltagare för att kunna sprida ut oss i vår teorilokal så vänta inte för länge med att anmäla.

Berras Hundägarskola på Instagram

Vi har skapat ett Instagramkonto där ni kan följa oss, vår verksamhet men också en hel del från träning och jakt med våra egna hundar. Nu finns en viss risk att det blir ganska många valp bilder då vi just nu har en kull på 5 veckor efter fina Sky.

https://www.instagram.com/berraskurser.se/

Berras Hundägarskola på Youtube

När Senna var valp spelade vi in ett par korta klipp under hennes träning. Dessa tillsammans med några andra klipp finns nu på vår Youtube-kanal.
Egen favorit är Lina och en 9 veckors cockervalp på uppvisning under Skånska Jakt och Fiskemässan. Följ länken, titta på våra klipp, gilla, kommentera och framförallt  prenumerera för att inte missa kommande klipp.

Länk
Berras Hundägarskola på Youtube