Kursutvärderingar

Kursutvärdering

Kursutvärdering

 1. Andra hunden av rasen Cane Corso vi går med hos Berra och Lina men denna gången hade vi lovat oss själva att göra det innan vi hade massa oönskade beteenden.
  Vi har lärt oss ett fint samspel med vår hund och lagt en bra grund, i vårt sätt att kommunicera.
  Berras som på ett tydligt och klart sätt förklarar och läser av och känner in både oss människor och hundar på ett bra sätt.
  Tack för denna gång, vi kommer igen!

 2. Relationen mellan oss och vår 3 åriga jaktcocker var på botten och vi (eller rättare sagt jag, Daniel) var redo att ge bort hunden, men jag bestämde mig för att ge det en chans och bokade en grundkurs hos Berra. Efter 6 veckors kurs är vi bättre kompisar än någonsin och vi förstå varandra på ett helt annat plan. Nu har vi mycket starkare självförtroende och framtida ambitioner med jakter och jaktprov känns nu möjligt.

  Den praktiska träningen med individuell feedback blandad med en teori som förklaras på ett sätt som gör det möjligt att själv applicera det på framtida utmaningar var mycket bra och kommer tas med till framtida hundar.

  Tack för denna gången!
  //Daniel och Emy

 3. Nu har vi äntligen lärt oss hur vi kommunicerar med vår hund så hon förstår vad vi vill att hon ska göra och inte göra. En fantastiskt bra kurs med tydliga instruktioner samt glad och trevlig stämning. Vi rekommenderar varmt Berras kurser!

 4. Väldigt bra kurs för mig och min ridgeback, utan Berra så hade jag haft en riktig bandit här hemma. Det jag gillar med kursen är att fokuset ligger på föraren, gör inte föraren rätt kan aldrig hunden göra rätt. Och när man får beröm av Berra och en klapp på axeln när det blir rätt, då blir man lite extra rak i ryggen. Tack för denna gången, vi kommer tillbaka. //robin och nikki

 5. Mycket bra och konstruktivt, men ändå med glimten i ögat , tack för 6 fina veckor där jag och hunden vuxit i vår uppgift

 6. Efter lektioner med många skratt, några tårar av frustration, och massor av goda råd och tips som bottnar i en fin syn på hundar och relationen till dem är vi nu mer redo att ta hand om vår lilla lurviga hund. Efter att ha smält och bearbetat allt vi lärt oss ser vi fram emot att komma tillbaka. Någon annan hundskolan kommer inte på fråga!

 7. Med en liten skopa humor, stor kunskap och erfarenhet vet Berra&co varje ekipages största utmaningar!
  Tacksam all hjälp jag fått och jag rekommenderar denna kurs till alla!
  Stort tack och på återseende//Ingela

 8. När vi kom till Berra så hade vi en rädd, osäker, och reaktiv hund som gjort utfall mot barn, andra hundar, alla som ens la en blick på henne. Detta pga tidigare hem där hon blivit illa behandlad.

  Berra är expert på att känna av varje enskild individ och hittade vårt problem direkt.
  Redan efter första tillfället märktes det stor skillnad och Berra ger en rätt verktyg till att kunna arbeta med alla utmaningar som tillhör vardagen även när kursen är över.

  Detta har i sin tur lett till att min och Majas relation har förbättrats och idag har jag en hund som litar på mig och jag på henne. Att våga släppa kopplet och ha en hund som fortfarande är vid min sida trots 10 andra hundar bara någon meter bort är något jag bara kunde drömt om tidigare.

  Vi kan idag hantera vardagen utan att behöva gå omvägar när vi ser andra hundar eller barn, jag kan åka hem till mina syskonbarn och lita på henne – nu tycker hon att barn är faktiskt helt okej!

  Tack Berra för allt du gjort för oss, utan din hjälp hade vi inte orkat så länge till. Ser framemot påbyggnadskursen!

 9. Jag gick grundkursen i höstas med vår 1,5 åriga jaktcocker. Innan kursen började hade vi i princip inget samspel, men redan efter några tillfällen märktes stor förändrig. Efter kursen har jag fått ett jättestort självförtroende och det känns nu som att allt är möjligt. Det som är bra med Berras Hundägarskola till skillnad från andra kurser jag gått är att man adresserar grundproblemet direkt istället för att försöka tassa runt det med olika avledningar osv. Dessutom förklaras teorin på ett tydligt sätt som gör att man enkelt kan applicera det på nya utmaningar som kommer i framtiden. Kursen gjorde att jag fick en bättre relation med min hund och verktyg att arbeta vidare. Rekommenderar alla som vill ha ett roligare hundägarliv att gå kurs här.

 10. Jag är otroligt glad att jag anmälde mig till grunddkursen. Som ny hundägare utan tidigare erfarenhet av hund så har jag fått väldigt bra vertyg hur jag kan stärka relationen till min hund. Allt är inte på plats men vi är en bra bit på väg och fantasktiskt att se hur det på några veckor verkligen förbättrats. Nu ska vi fortsätta jobba hemma. Bäst av allt på kursen är intruktör Berra som med sin gedigna kunskap och stora engagemang hjälpt oss deltagare med feedback anpassade just efter våra olika behov.
  Stort tack för en lärorik kurs!

 11. Tack för bra kurs!
  En otroligt givande & lärorik kurs.
  Det vi tar med oss främst är att timingen är viktig, men även att vara konsekvent.
  Nu ser vi framemot påbyggnadskursen!😊

 12. Har gått en grundkurs som var väldigt nyttig, man får en bra förklaring på att det är viktigt att ha en bra relation med sin hund och framför allt att det inte krävs en massa godis för att nå detta mål. Har fått bra verktyg för att komma vidare med vår hund.

  Ett stort Tack!

 13. Jag har gått en väldigt nyttig och lärorik grundkurs där Berra förklarar relationen med hunden på ett sätt så att även vi som inte haft hund innan eller kan facktermerna förstår. Bra upplägg med både praktiskt och teoretiskt. Skönt att få höra vad som är bra och dåligt på riktigt och inte massa lallande och gullande. Dock får man som osocial person stå ut med pikar att man borde samtala med gruppen och vara glad och sprallig – även om det inte är därför jag är där, utan för att få den bästa hjälpen att träna min hund. Och DET får man 🙂 Tack!

 14. Bra och utmanade. Rakt på och inga omskrivningar i vad som behöver skärpas till. För mig den perfekta kursen. Älskar att vi inte håller på med en massa godis utan lär oss få till förändringar genom att kommunicera med hunden, vilket inte alltid är det lättaste. Mixen av praktiska övningar och teori är ett riktigt bra upplägg. Även om den direkta återkopplingen kan svida ibland har det för mig varit det som utvecklat mest.
  Gått grund- och påbyggnad med Tarzan. Nu ser vi fram emot fortsättningskursen 🙂

 15. Vi har gått grundkurs med vår ”problemhund” som är 2,5år hon drog i kopplet alltid, gjorde utfall mot andra hundar. Men redan efter första kurstillfället kunde vi gå i löst koppel utan dragkamp. Sen att avsluta kursen med att gå tillsammans och möta 16 andra hundar va något vi bara kunnat drömma om 6v tidigare! Berra och hans medhjälpare är raka och ärliga vågar säga vad dem tycker, något vi uppskattar så tack! Så vill du gå på en kurs och bara få höra hur duktig du är vänd dig någon annanstans. Vi har lärt oss massor, men framförallt kommit vår hund mycket närmare o fått dem verktygen vi behöver för att fortsätta jobba med henne. Kommer definitivt att återkomma, men nästa gång innan ”vi lärt” hunden massa oönskade beteenden.
  Kommer varmt rekommendera grundkursen vidare till andra hundägare jag känner.

 16. Vi har gått grund-och fortsättnings kurs hos Berra Berra med vår Aussiedoodlevalp och är supernöjda alla tre! Berra kan hund. Han har förmågan att på ett roligt och tydligt sätt lära dig att bli en bra hundförare som i sin tur leder till en trygg och glad hund!
  Denna kurs borde vara ett måste för alla hundägare. 😄
  Anders & Jennifer & Sigge

 17. Tack för en fantastiskt bra grund och påbyggnadskurs! Vi har lärt oss mängder, fått verktyg att nå vår hund och kommunicera till honom vad vi vill och inte vill. Vi har fått hjälp se tecken och att bryta innan situationen går över styr. Redan efter första tillfället blev det en stor förändring där han inte alls drog i koppel som han gjort tidigare. Det finns jobb kvar att göra, men det har varit en stor hjälp åt rätt håll. Rekommenderas verkligen!

 18. Grundkursen hos Berra är det bästa som hänt mig och min hund, Tilly. Jag har fått helt annan förståelse för hur jag ska tolka henne, och hur jag tydligare kan förmedla vad jag förväntar mig av henne. Vi har gått från att ha känt att vi inte ”klickade” (trots lydnads- och aktiveringskurser för andra instruktörer), till att ha en riktigt fin relation där Tilly visar att hon litar på mig och jag vågar äntligen lita på henne. Tusen tack Berra, vi hade aldrig kommit så här långt utan dig!

 19. 10 år sen sist, och ny Wachtel. Samma filosofi vilket gör att man kommer på saker efterhand. Bra upplägg som vanligt med teori o praktik. Ser redan att framsteg görs av både mig o hund. Ser fram mot fortsättningskursen.

 20. Fantastiskt bra kurs som varit väldigt givande för oss som hundförare och för att bygga en bra relation med vår hund. Gör ett bra jobb i att se alla kursdeltagare individuellt så att alla får ut så mycket som möjligt utav kursen. Fått många verktyg att kunna arbeta med och vi ser fram emot att få ta del av fler kurser här i framtiden.
  Tack!!

 21. Berra är en tydlig och engagerad kursledare som ger oss deltagare både konstruktiv kritik men också ett stöd som gör att man vågar utmana sig själv i en trygg miljö. Även Dilip och Lina hade viktiga platser i att skapa den trygga miljön. Jag ser hur min dotters relation till vår hund vuxit för varje vecka. Det har varit otroligt givande för både henne och mig.
  Tack så jättemycket för en väldigt givande kurs.

 22. Tack Berra för en utvecklande kurs. Vi kom med vår Labbe som vi troligen snurrat till det för med olika sätt att lära ut kommandon på. Du har en tydlig och i grunden enkel metod och ett rakt sätt att visa hunden hur du menar (vi menar). Det funkar!! Vi lärde oss massor och framför allt lärde vi oss hur vi skulle lära vår hund Heidi! Vi kom till dig för att vi ville lära oss grunderna i allmän lydnad och vi fick verkligen redskapen till det och mycket mer. Förutom att vi tycker du är en stjärna till lärare hade du utomordentligt duktiga medhjälpare på planen under alla träningstillfälle. Vi kommer mer än gärna tillbaka för att friska upp minnet, bygga vidare på vår utbildning som hundägare. Wilma hälsar att du är en av hennes idoler. Tack återigen från gänget i Huaröd.

 23. Vi gick hos Berra för 6 år sedan och det var en självklarhet att gå här igen med vår nya hund! Lika nöjda efter varje kurs. Tydlig och rättfram pedagogik. Alltid roligt att uppleva framstegen vi gör med vår hund men även att se hur de andra kursdeltagarna utvecklas. Ett bra bevis på en bra hundägarskola.

 24. Att gå kurs hos Berra och Lina är ett stort nöje, målsättningen är klar, pedagogiken är tydlig, upplägget genomtänkt. Gick med min tredje hund nu och fast jag haft ett antal hundar tidigare lär jag mig något nytt varje gång. Berra kan bli lite frustrerad när vi inte gör som han ”tänker” eller när hans högtalarsystem krackelerar, men Lina styr upp honom med stor tydlighet och med både rött och grönt ljus. Vill du förstå din hund bättre och få en lydigare hund även utanför en appellplan, Gå hos BERRA&LINA.
  Ett stort tack
  Dan

 25. Jätte bra kurs! Rekommenderas varmt. Berra är väldigt pedagogisk , lär ut så man förstår. En väldigt bra investering för dig och din hund. Jag ser fram emot fortsättnings kursen till våren! / Camilla Ottosson Djurröd

 26. Hej Berra och Lina. Ett stort tack för att få bra kontakt med min hund, en bra kurs, väl planerad och lagom blandning av
  moment, jag trodde aldrig att jag skulle få uppleva att ha min hund lös bland andra hundar, återkommer gärna till våren om ni kör påbyggnad eller fortsättningskurs då, än en gång stort tack, / Bengt

 27. Ett stort tack till Berra och Lina för all hjälp, att komma så långt på 8 veckor känns fantastiskt bra!
  Vi kom till kursen för 8 veckor sedan med ett litet monster, som idag gick lös ibland 13 andra hundar, visst vissa saker är fortfarande svåra och vi har lång väg kvar, men nu har vi kunskapen att forsätta att träna hemma plus vi kom otroligt långt på 8 kurstillfällen.
  Tusen tack!

 28. En kreativ och pedagogisk kurs riktad först och främst till hundägarna, hunden bestämmer rött eller grönt, den största delen går ut på relation mellan hund och förare och genom tålamod och lyhördhet genomför paret Berra och Lina detta med bravur, men i mitt tycke ibland för mycket stilla stående, jag skulle vilja se mer av rörlighet i ringen, men ändå vill jag med glädje komma tillbaka, man kan lära gamla hussar att sitta, Tack

 29. En jättebra kurs, med otroligt duktiga instruktörer
  som visar o hjälper till där det behövs. Bra kombination med praktiska övningar som varvas
  med teori. Kan verkligen rekommendera denna kurs. /Jonas

 30. Fantastiskt givande kurs. Tydliga övningar och genomtänkt upplägg. Kursen anpassas efter de olika förarna och hundarna. En kurs där du utmanas och uppmuntras till att bli en bättre förare. Höga förväntningar och ett bra tempo. Tack!

 31. Ett Stort TACK till Berra och Lina som hjälpt mig något enormt med min tuffe lille hund!! Som andra har sagt rekommenderar jag också varmt att gå kurs på Berras hundägarskola. Mycket bra värderingar, kursupplägg och ett stort stöd. Vi har mycket träning kvar men det är stora framsteg vi gjort och jag vet nu hur jag ska agera i olika situationer. Jag önskar också att jag hittat dessa kurser mycket tidigare, tänk så mycket lättare det hade varit då.. Så tack än en gång! 🙂

 32. En välbehövlig repetition och vidareutveckling av grundkursen. Tänk att man med rätt verktyg kan ha så mycket störningar, och ha hundarna lösa! Har mycket större självförtroende nu, och litar mer på vår hund. Mycket givande kurser, rekommenderas varmt!

 33. Precis avslutat påbyggnadskursen och är mer än nöjda.
  Har en helt annan relation till vår hund nu och man behövde ett litet uppfriskande av minnet efter grundkursen vi gick i höstas.
  Kursen har gett oss otroligt mycket och framför allt att våga lite mer på vår hund än innan.
  Rekommenderar verkligen denna kursen till alla vi stöter på och är så tacksam till Berra och lina för ert engagemang och tålamod.

 34. Gick grundkursen i våras hos Berra& Lina och har nu avslutat även påbyggnadskursen. Tipsen och stöttningen jag har fått till mig under dessa kurstillfälle har gjort att både jag och min hund har utvecklats och stärkt banden mellan oss.
  Jag vill varmt rekommendera dessa hundägarekurser hos Berra & Lina

 35. Riktigt bra kurs! Bobo är mycket lydigare och lättare att hantera. Mycket rolig och lärande kurs! Berra & Lina e riktigt duktiga och alla borde gå deras kurs!

 36. Fantastisk kurs som gett oss en helt ny relation till vår hund. Enkla tydliga instruktioner och verktyg kursen igenom. Toppen med både teori och praktik. Vi trodde aldrig att vår virrpanna till hund skulle kunna gå lös bland sjutton andra hundar. Vi kan varmt rekommendera kursen till alla hundägare!
  Tack Berra och Lina för ert angagenmang!

 37. Mycket bra kurs, förklarar så man förstår.
  Har gjort enorma framsteg med min relation till hunden. Har lärt mig mycket genom kursens gång.
  Kan varmt rekommendera Berras hundägarskola

 38. Mycket bra kurs som har hjälp oss mycket med framför allt att våran valp ska lyssna bättre.
  Vi är fantastiskt nöjda med kursen och har märkt stora framsteg.

 39. Vi har nu gått grundkursen med vår valp som bara var 13 veckor gammal när vi började. En superbra kurs med enkla och effektiva metoder som verkligen funkar. Var väldigt skeptisk i början till att man kan få det att funka utan godis, men jag hade fel 😉 Det har verkligen varit en fördel att gå kurs i så tidig ålder, och vår valp har utvecklats jättebra. Rekommenderar alla att gå kurs här. Berra är rak och tydlig, och med en stor portion humor till det så är både de praktiska övningarna och teorin lärorika och roliga.

 40. Vill tacka för en utmärkt fortsättningskurs. För Ditt och dina medhjälpares kunskap och engagemang. En kurs vars metodik är begriplig och som verkligen fungerar. Återkommer gärna på fler kurser framöver och kommer att rekommendera Dig / Er varmt till andra hundägare. Trevlig sommar!!
  Mats Lundgren

 41. Då har vi gått färdigt våra åtta veckor på grundkursen! Vi är oerhört nöjda med allt från instruktörer och upplägg till miljön och andra deltagare i kursen. Vi är jätte imponerade av hur mycket vi lärt oss och vilket resultat kursen gett både oss och vår Milton!
  Nu ser vi fram emot kommande fyra veckor!
  StOOrt TACK till Berra, Lina & Jenny
  //Linda, Johnny & Milton

 42. En grundkurs som alla hundägare borde gå!
  – bra upplägg på kurstillfällena
  – nyttig fakta och hundkunskap under teoritimmen
  – mycket feedback och coaching under kursens gång
  – mycket individuell hjälp och tips trots många kursdeltagare
  – bra blandning bland deltagare och hundar
  – engagerade och proffsiga instruktörer
  Rekommenderar kursen varmt! Har kommit väldigt långt med min hund efter endast 8 veckors grundkurs!

 43. Tror inte att det finns en bättre kurs att gå i Kristianstad med omnejd. 8 pass med en timmes praktik och en timmes teori med återkoppling vid slutet varje pass. Ett mycket bra och genomtänkt upplägg, trodde aldrig att man skulle lära sig så mycket på denna tiden. Men med tre utbildare på 11 ekipage så får man verkligen den hjälp och de råd som man behöver.

  Har ni tänkt er att endast gå en kurs med er hund så är det denna som gäller!

  Vi är så pass nöjda att vi ser fram emot kommande uppföljningskurs 😀

 44. Jag och min Tyskterrier har genomfört en åtta veckors valpkurs. Tydliga budskap, en hållbar filosofi grundad på ren inlärningspsykologiskt grund.. Praktiskt fungerande verktyg som i högsta grad kunde förklaras och motiveras. En eloge för det stora engagemang som både Berra och hans ” töser ” visade oss alla. Kommer att rekommendera Berras kurser för alla intresserade hundägare och jägare…

 45. Tiden går fort när man har kul och det har det vart och ännu är. Jag gick hos er i våras (maj-juni) och ursäkta att jag inte skriver förrän nu. Jag och Saga har en jätte bra relation tycker jag och det tror jag saga också gör. Och grunden till det är måndagskvällarna ni slet med oss. jag vill tacka och uppmärksamma att kursen är värd varenda krona och fick ha kul samt lärde mig massor som jag har med mig ännu idag.
  Tack så mycket och hoppas vi ses igen.
  Henrik

 46. Tack Berra för att du hjälpte matte Sonja att förstå. Jag kunde ju det mesta innan, det var matte som var lite seg. Jag har i alla fall inte rymt på ett tag till mattes stora beundran. Jag får mycket beröm varje dag för det. Jag hörde en dag att hon rekommenderade din och Linas kurs för grannen som har en ”jaktlabbe”. Ha en riktigt skön sommar. Matte hälsar och tackar. Vi kanske ses vid din och Linas fortsättningskurs.

 47. En väldigt bra kurs som jag varmt kan rekommendera
  Som första gångs hundägare var det en kanonkurs där man fick in grunderna som hundförare.

 48. Hej
  Vi började med vår rottistik, var då 9 månader gammal och full av olydnad ☺ vi har gått bruksklubb med henne. Jag har gått några st brukskurser under mina år. Jag/vi säger bara Berras hundägarskola Stort Tack!!

 49. Vi kom till hundskolan nu under våren 2015 med våran 1,5-åriga hanne. Innan kursen så hade vi en hund som drog i kopplet varje gång vi var ute och gick. Han lyssnade aldrig på våra inkallningar och blev väldigt lätt stressad i vissa situationer. Nu i slutet av kursen så har vi mycket mer kontroll och bättre kontakt med våran hund. Berra har hjälpt oss och gett oss verktygen för att lyckas.

 50. Vi har under sensommar och höst gått kursen med tre hundar ur samma syskonskara. En mycket lärorik kurs som gett både oss som hundägare och hundarna enormt stor utveckling.

  Tack för en lärorik kurs, värt varenda krona. Kan varmt rekommendera alla andra hundägare att gå denna kurs.

 51. Har i höstrusket fått möjligheten att njuta av en häftig upplevelse! 14 hundar i olika åldrar som efter 8 ggr visade upp sidor vi hundägare bara kunde drömma om. Utan den ”handfasta” ledningen från Berra o co hade vi aldrig fixat det. Hade minsta o yraste hunden men nu har vi lärt oss det rätta sättet att förstå hur man kommunicerar. Ett stort tack!

 52. Ett krav att alla hundägare ska gå kurs hos Berra borde införlivas i svensk lag. Skämt åsido. En mycket seriös och proffsig kurs där man har högt i rak och inte censurerar kritiken. Vi har haft väldigt stor utveckling med vår Shiba. Vi rekommenderar varmt denna kurs för er som vill jobba för en god relation med er hund. Tveka inte, det är värt varenda krona!

 53. Har gått hos Jeppe för många år sedan, och var väldigt nöjd. Sonen har gått en grundkurs med en hund hos Er, och både hund och grabben fick mycket ut av er kurs.
  Nu när det kommit ny hund i familjen var det min tur att gå igen, och det är jag mycket, mycket glad för.
  Grundkursen borde vara obligatorisk för alla med hund i familjen, den är helt enkelt fantastisk.
  Har svårt att se en annan väg till en bra relation mellan hundförare och hund än att gå kurs hos Berra och hans team!
  Både hund och föraren blir lyckliga och harmoniska i sina roller efter kursen!

 54. Jag vet knappt var jag ska börja, jag önskar så att jag börjat på Berras hundägarskola när Bamse var valp. Men idag är Bamse 2,5 år gammal och vi hade bara en massa skit med oss i ryggsäcken. Bamse gjorde utfall mot allt mellan himmel och jord, drog i kopplet, etc. allt det där som man absolut inte tror att ens söta lilla valp ska göra när den blir vuxen. Jag var nära att ge upp hoppet om Bamse för jag inte orkade med vardagen med honom, folk tittade på mig som om jag vore dum i huvudet (vilket jag var i och med att jag inte sökte mig till Berra tidigare haha) Idag går jag med huvudet högt och visar stolt upp oss! Skillnaden är att jag nu VET hur jag ska hantera och tolka Bamses signaler. Jag och Bamse har lärt oss så fruktansvärt mycket på dessa 8 veckor. Jag har gått på kurs på andra ställen och det har varit som att slänga pengarna i sjön. Jag rekommenderar med hela mitt hjärta varenda människa med hund att gå en kurs hos Berra!

 55. Nu är det snart ett år sedan jag gick en kurs i grundlydnad hos Berras Hundägare skola. Det som i mina ögon skiljer denna kursen från många andra jag gått, är att den är precis vad den säger sig vara. En grundkurs för hundägaren i första hand och hunden i andra hand. Hunden skall tränas och vi hundägare behöver utbildas i en massa moment om vi skall få en lycklig och lydig hund. Hur ”tänker” en hund, hur tolkar jag de signaler en hund ger mig, hur kan jag på ett för hunden enkelt sätt förklara vad jag vill att den skall utföra utan att fylla käftarna med prinskorv och andra märkliga ting osv. Jag har mina hundar i första hand för jakt, i min värld är en hund som fått en bra grund lydnad en bättre och lyckligare hund. Den kan ges större frihet och blir betydligt effektivare i det du vill att den skall utföra. Berra varvade de praktiska moment med en mycket underhållande och åskådlig görande teori, vi var inte alltid överens (han är en evis …an) men det gjorde bara kursen roligare och mer underhållande. Funderar du att gå en grundkurs där du vill lära dig att förstå och tolka dina och hundens signaler (språk), gå hos Berra.

  Ett stort tack för inspirerande och trevliga dagar

  Dan Jönsson

 56. Tack för ert tålamod med oss och vår jobbiga schäfer på höstens grundkurs. Ni har verkligen lärt oss mycket som vi fortsätter att jobba med varje dag. Figo har lärt sig mycket och fungerar väldigt bra, dock har vi en del social träning kvar med honom som vi jobbar på och hoppas att komma tillbaka på vidareutbildningen.
  När jag möter hundägare med sina hundar i spänt koppel en meter före tänker jag-dom skulle gå på Berras Hundägarskola.

 57. Tack Berra för en jättebra kurs! Nu börjar jag förstå vad husse och matte menar så att jag kan göra som dom vill. Dessutom slipper jag allt godis som jag bara får ont i magen av. En sådan kurs borde alla hussar och mattar gå.
  Hälsningar från Svante

 58. En fantastisk bra kurs som vi verkligen kan rekomedera! Otroligt kompetenta ledare som verkligen intresserar sig för dig och din hund. Både praktik och teori håller högsta klass!

Äldre Kursutvärderingar

Tyvärr stängdes servern med
våra gamla kursutvärderingar ner.
Dessa fyra sidor var vad
som gick att rädda